A ZONTA CLUB SZOMBATHELY
1991 óta
KÉPVISEL – PÁRTFOGOL – SZOLGÁLTAT – TÁMOGAT

facebook icon gold

Horiz bordo MOBIL VERZIÓ

2014. március 7-én egy nagyszabású Nőtörténeti Konferenciához csatlakozva ünnepeltük a Zonta Rózsa Napját (Zonta Rose Day), kis kiállítással, s elnökünk, Lynn McKenzie nőkhöz intézett levelének felolvasásával.Ezt követően ismételten bekapcsolódtunk a Szombathelyi Híres Nők sorozat következő kötetének bemutató ünnepségére, ahol segítségünkkel a Micimackó Óvodából egy kisgyermek is színesítette műsorszámával a programot.

Márciusban egészségünk védelme érdekében Nordic Walking „tudománnyal „ ismerkedtünk, Biácsi Hajnalka szakember segítségével.

2014.március 24-én az YWPA díj club színtű pályázatainak bírálata után ünnepi keretek között adtuk át a díjat a három pályázó középiskolásnak,Őry Fanny Júliának,Hargitai Emmának és Magyarlaki Martinának,majd küldtük tovább Fanny munkáját, első helyezett-ként. A pályamunkák színvonala miatt két második helyet adtunk ki.

Első esetben szerveztük meg kihelyezve az értékelést, a Nagy Lajos Gimnáziumban, ahol méltó helyszínt biztosítottak számunkra.

A három középiskolás lányka elkötelezettsége a segítés irányába nemcsak a papíron mutatkozott meg, mert két következő rendezvényünkön önként jöttek „jót tenni.”

2014.április 4-én a hagyományos „Kicsit másképpen” divatbemutatóra került sor, még nagyobb sikerrel, mint az előző két évben.Mák Dóri és csapata ismét kitett magáért! Mosolyka Fanni is vendégünk volt, könyvbemutatójával. Több mint 200 ember volt kíváncsi egy-egy eseményre.

Április 11-12-én adománygyűjtésre került sor a büki gyógyfürdő területén,amelyhez tagjaink, támogatóink és az „Aranyhíd” intézmény tanulói által készített, ill. gyűjtött apró, húsvéthoz kapcsolódó ajándékokat használtunk fel.  

Pin It